Masopustní pátek 9. února

V pátek 9.2. nás čeká tradiční a oblíbený masopustní průvod obcí. Sraz masek před školou v 8.30 (kdo chce, může přijít až v 8.30 ke škole), kde s panem starostou průvod zahájíme. ŠD družina otevřená od 6.30. Po skončení průvodu jdeme na oběd (kuskus se zeleninou), ŠD odpoledne otevřena do 16.00.

Lyžařský kurz 2024

Příští týden 12. – 16. února nás čeká lyžařský kurz v Sedloňově.

Pokyny z lyžařské školy najdete zde:

Organizace ve škole:

Konec vyučování každý den v 11.20, odchod na oběd, odjezd v 12.25. S dětmi každý den pojede pedagogický dozor z naší školy.

Děti si všechno učení dají v pondělí do třídy a nebudou si učení nosit domů. Do školy budou chodit pouze s batůžkem se svačinou a pitím (svačina i na odpolední lyžování), rukavicemi, kuklou ….. lyže (svázané) si v pondělí ráno děti dají za školu, tašku s helmou a botami do školy.

Děti budou odjíždět už oblečené v lyžařském oblečení, přezouvat si budou pouze boty. Lyžařské vybavení bude celý týden zůstávat v zázemí lyžařské školy v Sedloňově.  K dispozici jsou dle pokynů i sušáky na lyžařské boty.

Veškeré vybavení je NUTNÉ podepsat.  Ideální je na papírek napsat jméno a přelepit izolepou či polepit kobercovou páskou.

Odjezd od sjezdovky je cca 16.00, paní učitelka vždy napíše do skupiny, že se odjíždí od sjezdovky.

Dejte nám, prosím, zprávu (whatsapp), zda děti mohou po příjezdu odejít samy domů nebo zda si je vyzvednete před školou.

Případné dotazy na organizaci u nás ve škole určitě volejte 731 414 788, dotazy směřované na lyžařskou školu volejte 603 995 106 – p. Karlíková.