Rozvrhy hodin – školní rok 2021/2022

Rozvrh hodin 1. – 5. ročník

Zahájení školního roku 2021/2022

Vážení rodiče, milí žáci,

po prázdninách společně zahájíme školní rok ve středu 1. září 2021.

 

Žáci 2. – 5. ročníku se sejdou ve svých třídách v 7.45. S sebou si vezměte penál, úkolníček, přezůvky, desky na rozvrh a žákovskou knížku, …..

2. a 5. ročník třída v 1. patře paní učitelka Rohulánová

3. a 4. ročník třída v podkroví paní učitelka Kmoníčková

Konec vyučování bude v 9.30, oběd v 10.00. NEZAPOMEŇTE SI OBĚD (těstovinový salát)  PŘIHLÁSIT.

Školní družina bude v provozu od 6. 15 do 16.00.

 

Žáci 1. ročníku se sejdou ve třídě v 1. patře ZŠ v 8.00. Prosíme, nechoďte dříve z důvodu volného prostoru v šatně. Rodiče prosíme o ochranu nosu a úst. Z důvodů stále přetrvávající situace s Covid-19 nechte, prosím, doma prarodiče – fotografie jim udělají určitě také radost. Po skončení krátkého slavnostního zahájení mohou děti odejít s rodiči domů nebo využít oběd a  školní družinu. Oběd si nezapomeňte případně přihlásit.

Antigenní testování:

Žáci 2. – 5. ročníku 1. září (mohou přicházet průběžně od 7.00, jak jsme byli zvyklí v červnu)

Žáci 1. ročníku 2. září po příchodu do školy.

Další povinné antigenní testování 6. a 9. září. Testovat se nemusí děti v ochranné době 180 dní od pozitivního PCR testu.

Ochrana nosu a úst je povinná pouze ve společných prostorech školy. Pokud by někdo odmítl antigenní testování musí mít ochranu úst a nosu po celou dobu pobytu ve škole, nemůže cvičit a zpívat.

Vstup do školy cizím osobám je povolen pouze se souhlasem personálu školy ve výjimečných případech, rodiče prvňáčků mají 1. září vstup do školy povolen s ochranou nosu a úst.

V případě dotazů, problému volejte :-).

Těšíme se na Vás.